Солариум

Спортен клуб "Масъл арт" разполага с два солариума - един вертикален и един хоризонтален (лежащ), с чиято помощ можете за съвсем кратко време, няколко пъти седмично, да поддържате приятен и траен загар на своята кожа.
Това можете да постигнете на изключително атрактивни цени, които можете да видите тук.

Солариумът е бърз, лесен, ефективен начин да получите траен загар на кожата (тен), независимо от сезона. Всички желаем да имаме хубав тен върху гладка и здрава кожа, без да е необходимо това да е непременно свързано с ходене на море или плажове, и то само лятно време.
Използването на солариум позволява постигането на тези цели за относително кратко време, без много от свързаните с директни слънчеви бани рискове. Специална козметика, която е предназначена за солариуми, ще ви помогне да запазите получения загар по-дълго, както и предпазва кожата ви по време на процедурата.

При провеждането на процедури в солариум, не се препоръчва използването на каквито и да било защитни козметични продукти за слънце.
Кожата трябва да е добре почистена от грим, други замърсители, както и пръстени и бижута.

Очакваме ви в нашия солариум за да можете да впечатлявате с красив, траен тен и самочувствие!

Новини

Февруари, 2019

Ден на Предизвикателството - мъртва тяга за брой повторения (9.02)

Ден на Предизвикателството - мъртва тяга за брой повторения (9.02)

Уважаеми приятели, денят на предизвикателството наближава! :)
Кои ще са новите шампиони в дисциплината мъртва тяга за брой повторения, предстои да разберем ? !
Наградният фонд за всяка категория включва парични и материални награди: първо място - 100 лв.; второ - 50 лв.; трето - 20лв. плюс материални награди и дипломи до пето място. :)
Със ЗДРАВЕ и успех на всички!!! :)
За повече информация...